lördag 29 september 2007

Bjorns forsta simlektion


I dag var det dags for Bjorns forsta simlektion, dom borjade forra Lordagen, men Bjorn var sjuk med feber och sen ett virus som bara sma barn far (Roseola pa Eng.), sa vi kunde inte ga, men i morse akte vi dit. Han var sa himla glad och forvantansfull pa att fa bada igen, vi har inte badat i bassangen sen Labor day weekend nar vi bada hos Mormor och Morfar. 9 barn blev det totalt, inklusive Bjorn och hans bastis, Mina (hon ar ocksa Svensk-Amerikan eller Amerikan-Svensk), Mina badade med hennes Pappa, Adam i dag, och jag badade med Bjorn. Lektionen varade i 30 minuter och Bjorn njot av varenda minut : - )

Har ar lite bilder fran lektionen


Bjorn var den yngsta av alla i dag, gruppen ar for barn mellan 6 - 18 manader, och dom flesta var runt 12-15 manader, men Bjorn hade nog mest roligt tror jag, han alskar att vara i vattnet och han plaskade och sparkade, alldeles som han forsokte simma. Nasta Lordag ar det Mammas tur att bada med Bjorn, ska bli spannande.

2 kommentarer:

ninamy sa...

Vad härligt det ser ut! Var in på Lauras blogg också. Vi har inte varit och badat med Sofie ännu. Det är alldeles för långa köer för babysim här tyvärr. Hon har bara badat i havet och i badkar än så länge.

Pappa Nicke i USA sa...

Vad synd att det ska bli sån lång väntetid, dom har baby sim här var 10:e vecka, det kostar oss $70 och vi är ung. 9 bebisar + förälder varje gång, fast bassängen är liten och gammal, men det spelar ingen roll för honom, så länge han har det roligt :-)